Voorjaarsconcert Chr. Muziekvereniging David

Vrijdag 15 maart wordt het jaarlijks terugkerende voorjaarsconcert georganiseerd door de Chr. Muziekvereniging David Oosterwolde.

Om 19.30 uur zal het jeugdorkest de avond spectaculair openen. Dit onder enthousiaste leiding van dirigent Jan Hibma. De jeugd heeft hard gestudeerd voor deze avond en zij zullen hun best doen om een mooi programma ter gehore te brengen.

Vervolgens is het de beurt aan de malletband onder leiding van John Jans.
De malletband heeft afgelopen jaar goed gepresteerd, zo hebben zij promotie behaald tijdens een concours en hierdoor een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap.
Maarliefst 87 punten werden behaald tijdens dit NK. Weliswaar net geen podiumplaats, maar wel een zeer goed verslag van de jury en de bijbehorende punten. De malletband is een zeer op elkaar ingespeelde club, en dit beloofd dus een zeer muzikaal optreden te worden.

Na de pauze zal het A-orkest haar programma ter gehore brengen, ook onder leiding van Jan Hibma.
Traditiegetrouw zal er begonnen worden met een concertmars in de vorm van “Arsenal”.
Zodra leerlingen het B diploma hebben behaald kan er worden doorgestroomd naar het A-orkest. Dit jaar kunnen de dames op de bugel direct aan de bak en mogen in “You needed me” de solo partij spelen. Het A-orkest heeft een leuk programma voor u samengesteld waar zeker van genoten zal worden.

U bent van harte uitgenodigd vrijdag 15 maart.
Aanvang 19:30 uur, zaal de Heerdt Oosterwolde