Verslag Malletband naar NK

De dag begon voor ons allen al zeer vroeg, om half 7 verzameld bij de Heerdt om vervolgens de bus te beladen met al ons instrumentarium…
Dit ging gelukkig super snel dankzij de hulp van een groot aantal supporters die met ons mee gingen richting het zuiden de lands.

Maar hoe zouden we kunnen vertrekken naar het NK zonder dirigent? John was nog niet gearriveerd in Oosterwolde, gelukkig kwam hij stipt om 7 uur aan zodat we als complete groep konden vertrekken :-).

Na een lange rit met een pitstop waren we dan eindelijk aangekomen in Meijel, hier werden we goed opgevangen en begeleid naar het uitlaadpunt van het instrumentarium.

Aansluitend konden we gaan inspelen, hier hebben we uiteraard gebruik van gemaakt om nog eventjes de polsen allemaal lekker losjes te krijgen.

En daar was dan het grootte moment voor onze malletband, het optreden voor de jury!!

We hebben er 4 nummers ten gehore gebracht.

1. Gabriella’s Song (Vrij)

2. Magnificent People (Verplicht)

3. Procession to the Lord (Vrij)

4. Children of Sanchez (Vrij)

Na afloop van het optreden had iedereen een gevoel van, beter dan dit hadden we het vandaag niet kunnen brengen.. en dit heeft zich ook laten blijken in het punten totaal van 87 punten.
Een dikke eerste prijs!!

Dit werd na afloop ook uitbundig gevierd door allemaal op de grond achter elkaar te gaan zitten…                                 en tegelijkertijd te gaan roeien 🙂

Op de terugreis naar het mooie Oosterwolde zat de stemming er natuurlijk opperbest in, er werd volop gezongen, gelachen, en gefeest..  en ook de chauffeur was in een goeie stemming door een x aantal rondjes om de rotonde te rijden wat de sfeer in de bus alleen maar bevorderde.

Terug bij de heerdt aangekomen was het de bus leeg halen en snel naar binnen om daar nog gezamenlijk de dag af te sluiten onder het genot van een lekker patatje