Uniek Try-out concert

Aanstaande vrijdag 9 november zullen de Chr. Muziekvereniging ‘Concordia’ uit Oldebroek en de Chr. Muziekvereniging ‘David’ uit Oosterwolde samen een try-out concert geven.

Vorig jaar oktober werd er door de beide buurverenigingen een gezamenlijk concert gegeven in Luctor et Emergo. Dit was een uitermate groot succes. Beide orkesten zullen over een aantal weken aantreden op het jaarlijkse CBOW bondsconcours in Dronten. En na het succesvolle concert van vorig jaar werd er dit jaar onderling afgesproken in aanloop naar het concertconcours een gezamenlijk try-out concert te geven.

Het concert zal worden begonnen door “Concordia”. Zij zullen het werk Codon van Kevin Houben en het werk Frightning White van Rob Goorhuis ten gehore brengen. Met het laatste werk werd afgelopen voorjaar het festival gewonnen van het Noord Veluws Muziekverband. Tijdens dit festival werd “David” tweede met het werk The Sunken Village van Phillip Sparke.

Na de pauze zal “David” dit werk wederom ten gehore brengen. Daarnaast speelt David ook het andere concourswerk: Concertino voor Fanfare van Rob Goorhuis.

Naast de beide concourswerken zullen ook een aantal andere muziekwerken uitgevoerd worden. Zo wordt het een prachtig avondvullend optreden. De avond zal worden gehouden in de Goede Herderkerk in Oldebroek en zal beginnen om 19.30. Een ieder is van harte welkom om te komen luisteren naar de klanken van deze twee prachtige orkesten.