Stem op DAVID!

DAVID neemt deel aan De Clubkas Fonds 2013

Onze vereniging is één van de vele lokale verenigingen die dit jaar deelneemt aan het Rabobank Clubkas Fonds. In de laatste week van maart 2013 ontvangen de leden van de Rabobank Noord Veluwe een brief in de brievenbus. Hierin staat beschreven hoe zij online hun stem(men) kunnen uitbrengen. Tot 10 april mogen de leden van de Rabobank Noord Veluwe stemmen via een speciale website, die in de uitnodigingsbrief wordt aangegeven. Na 10 april worden de stemmen geteld en vindt de geldverdeling plaats.

Hoe werkt het stemmen.
*Als je lid bent van de Rabobank Noord Veluwe mag je 2 stemmen uitbrengen. De waarde van één stem zal ongeveer € 10,-  bedragen.
*Je mag 2x stemmen op dezelfde vereniging of je stemkeuze spreiden.
*Breng je stem uit voor 10 april.
*Indien je geen internet hebt kun je met de brief, die je als lid van de Rabobank Noord Veluwe  per post ontvangt, naar één van de vestigingen van de Rabobank bij je in de buurt. Bij het tonen van deze brief kan je dan alsnog stemmen op CMV DAVID.

Wat kun jij doen om DAVID te steunen?
Informeer eens in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen, of zij lid zijn (of willen worden) van de Rabobank Noord Veluwe. En zo ja, vraag ze dan of zij op CMV DAVID willen stemmen.

 

Stem dus op DAVID en spek onze “Clubkas”