Stem op David!

DAVID neemt deel aan De Clubkas Fonds 2012

Onze vereniging is één van de 92 lokale verenigingen die dit jaar deelneemt aan het Rabobank Clubkas Fonds. Van 15 februari tot 1 maart kunnen leden van de Rabobank Noordwest Veluwe online stemmen op hun favoriete vereniging(en).
Uitnodiging tot stemmen
Rond 15 februari ontvangen de leden van de Rabobank Noordwest Veluwe een kaart in de brievenbus. Hierin staat beschreven hoe zij online hun stem(men) kunnen uitbrengen.

Categorieën bekend:
Onze vereniging is ondergebracht in één van de 10 categorieën. Per categorie kunnen Rabobank leden één stem uitbrengen. Zij hoeven niet binnen iedere categorie een stem uit te brengen. Chr. Muziekvereniging DAVID is ingedeeld in de categorie “Muziek Oldebroek e.o.”. Voor meer informatie kun je terecht op www.rabobank.nl/nwveluwe.

Leden die zakelijk bankieren:
Tijdens de stemperiode van vorig jaar is na voren gekomen dat leden die zakelijk internetbankieren niet online kunnen stemmen. Deze leden kunnen tijdens de stemperiode contact met de Rabobank opnemen via (0341) 27 12 11 en op een eenvoudige wijze alsnog hun keuze doorgeven.

Stem dus op DAVID en spek onze “Clubkas”.