Stem ook in 2015 op CMV David!

DAVID neemt ook dit jaar deel aan Rabobank Clubkas Fonds

Onze vereniging is één van de vele lokale verenigingen die dit jaar deelneemt aan het Rabobank Clubkas Fonds. In de week van 9 maart 2015 hebben de leden van de Rabobank Noord Veluwe een brief in de brievenbus ontvangen. Hierin staat beschreven hoe zij online hun stem(men) kunnen uitbrengen (link naar de website van de Rabobank). Tot 31 maart mogen de leden van de Rabobank Noord Veluwe stemmen via deze speciale website. Na 31 maart worden de stemmen geteld en vindt de geldverdeling plaats.

Hoe werkt het stemmen.
*Als u lid bent van de Rabobank Noord Veluwe mag u 2 stemmen uitbrengen. De waarde van één stem zal ongeveer € 10,-  bedragen.
*U mag 2x stemmen op dezelfde vereniging of uw stemkeuze spreiden.
*Breng uw stem uit voor 31 maart.
*Indien u geen internet heeft kunt u met de brief, die u als lid van de Rabobank Noord Veluwe per post heeft ontvangen, naar één van de vestigingen van de Rabobank bij u in de buurt. Bij het tonen van de brief kunt u dan alsnog stemmen op DAVID.

Wat kun jij doen om DAVID te steunen?
Informeer eens in uw eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen, of zij lid zijn (of willen worden) van de Rabobank Noord Veluwe. En zo ja, vraag ze dan of zij op DAVID willen stemmen.

Stem dus op DAVID en spek onze “Clubkas”