Start seizoen 2013-2014

Vrijdag 30 augustus start Chr. muziekvereniging DAVID weer met het nieuwe muziekseizoen. Het A-orkest en het jeugdorkest, beide onder leiding van dirigent Jan Hibma gaan weer een mooi seizoen tegemoet met tal van activiteiten. De malletband o.l.v. dirigent John Jans zal op woensdag 4 september starten met de repetities.

De eerste concerten en optredens staan alweer over enkele weken gepland. Op vrijdag 13 september zal het A-orkest van David samen met De Eendracht uit Wezep en Concordia uit Oldebroek een Fanfarepromotie concert geven. Dit in samenwerking met de Stichting Taptoe Oldebroek. Het concert zal zijn in de Kamphal te Wezep. Hier zal onder andere het werk ‘Joseph and the amazing Technicolor dreamcoat’.Een schitterend werk, gearrangeerd van de muziek uit de gelijknamige musical. Na de pauze zal een mega fanfare worden gevormd bestaande uit zo’n 150 muzikanten van de drie verenigingen.
Dit beloofd spektakel te worden. Na dit concert zal het A-orkest volop gaan repeteren voor het concertconcours in de Hanzehof in Zutphen. Dit zal zijn op zaterdag 30 november.

Het jeugdorkest zal haar eerste optreden op zondag 15 september verzorgen tijdens een diens in Luctor et Emergo in Oldebroek. Daarna zal er worden toegewerkt naar het High tea concert op zaterdagmiddag 19 oktober. Ook dit jaar zijn er weer enkele nieuwe leerlingen toegevoegd aan het jeugdorkest.
De malletband zal gaan toewerken naar het podiumconcours van 26 oktober. Hier zal een bijna driekwartier durend programma worden gespeeld. Dit concours wordt gehouden in Drachten.

In het midden van september wordt er weer gestart met een nieuwe leerlingen groep. Inmiddels hebben zich al een heel wat nieuwe leerlingen aangemeld. Toch kunnen er nog enkele leerlingen bij.Opgave is nog mogelijk tot 15 september 2013 bij Wiechert Steert of Wilbert van de Weg of meld je aan via onze website www.davidoosterwolde.nl