Solistenconcours

Afgelopen zaterdag 5 maart werd het solistenconcours gehouden in dorpshuis de Heerdt. De zaal was goed gevuld met publiek en de spanning was te snijden als de leden hun eerste noten lieten horen.

Aan Jan Schoonhoven werd gevraagd de zware taak op zich te nemen om de avond te jureren. Het was een mooie muzikale avond en dat resulteerde zich in goede punten waar een ieder trots op mag zijn.

Er werd gestreden om 3 bekers, jeugd, senioren en duet. De jeugdbeker is dit jaar gegaan naar Femke van Loo. Zij speelde onder pianobegeleiding van haar vader Henk van Loo het werk Nocturno für Horn in F. Zij kreeg hier 87 punten voor. De seniorenbeker werd verdedigd door de winnaar van afgelopen jaar Daniëlle Spronk. Ook dit jaar mocht ze de beker weer mee naar huis nemen met een waardering van 89 punten voor het werk Andante et Allegro. De duetbeker bleef ook dit jaar in de familie Spronk en is wederom gewonnen door de zussen Daniëlle en Juliëtte. 90 punten werden behaald voor het werk Duo concertante.

Binnenkort verschijnen ook de foto’s van de deelnemers op de site.

Hieronder volgen de punten van de overige deelnemers:
Juliëtte Spronk 88 pnt senior
Romy Spronk 83 pnt jeugd
Henriët v/d Weg 80 pnt senior
Wilbert v/d Weg
Annelien Stoel 84 pnt duet
Christina v/d Schouw 83 pnt jeugd
Kim Sollie
Vera Sollie 80 pnt duet
Babke Spronk 80 pnt jeugd
Nienke Spijkerboer
Romy Spronk 85 pnt duet
Renate van Wijhe 80 pnt jeugd
Wilbert v/d Weg 82 pnt senior
Janicke van Loo
Babke Spronk
Vera Sollie
Kim Sollie 83 pnt Duet