Slagwerkgroep verzorgt Lenteconcert

CMV David Oosterwolde nodigt u uit om op zaterdag 1 april te komen genieten van het lenteconcert dat door de slagwerkgroep wordt verzorgd.In verband met het 90-jarig jubileum van het A-orkest van David heeft het jaarprogramma van dit jaar een iets andere opzet gekregen. Om er voor te zorgen dat de slagwerkgroep te horen zal zijn in Oosterwolde, hebben de leden voor 1 april een afwisselend en aansprekend programma voor u ingestudeerd.

De slagwerkgroep van David bestaat uit 17 muzikanten en staat onder leiding van John Jans. Binnen de club staat kwalitatief goede muziek hoog in het vaandel, wat zich keer op keer uitbetaalt in mooie resultaten op concoursen en festivals. Het geven van concerten behoort ook tot de kernactiviteiten van de groep. Dit optreden wordt extra bijzonder, omdat de moderne slagwerkgroep in Oosterwolde nog niet eerder een soloconcert gaf.

Op het programma staan medleys van muziek van ‘’The Lion King’’ en ‘’ABBA’’, maar ook het gevoelige ‘’Mag ik dan bij jou’’ van Claudia de Breij. Van ‘’War’’ van Kensington tot ‘’Music’’ van John Miles: de slagwerkgroep speelt het allemaal! Om de avond nog wat extra glans te geven wordt samengewerkt met zangeres Gabriëlle Noordmans.

U bent van harte uitgenodigd in de sporthal van ‘’De Heerdt’’ te Oosterwolde. Aanvang 19:30 uur en de toegang is gratis.

Slagwerkgroep