Open repetitie jeugdorkest CMV David

Op vrijdagavond 6 februari organiseert Christelijke Muziekvereniging David een open repetitie. Alle belangstellenden zijn welkom een reguliere repetitie bij te wonen. Onder leiding van dirigent Jan Hibma repeteert de jeugd van David iedere vrijdagavond van 18:30 uur tot ongeveer 19:30 uur.

Voor de ouders van de jongste jeugdleden is het een gelegenheid eens te zien wat het repeteren in een jeugdorkest precies inhoudt. Onder leiding van dirigent Jan Hibma repeteren de muzikale jeugdleden voor een optreden tijdens het voorjaarsconcert van de vereniging. Maar op welke manier probeert de dirigent met de muzikanten zo mooi mogelijk muziek te maken? Hoe leuk is het om lid te zijn van een jeugdorkest? Op welke instrumenten wordt er gespeeld? Kan een dirigent er echt voor zorgen dat een heel orkest minder luid, of luider gaat klinken?

CMV David nodigt u uit kennis te maken met een enthousiast, gedreven en bovenal gezellig jeugdorkest. Ouders, grootouders, broertjes en zusjes van de muzikanten zijn welkom. Denkt u, of uw zoon of dochter, erover om lid te worden van een muziekvereniging; dan bent u hartelijk uitgenodigd. Het jeugdorkest repeteert in de gymzaal van dorpshuis ‘’De Heerdt’’, Oosterwolde.
Het eerstvolgende optreden voor het jeugdorkest is gepland op vrijdagavond 13 maart, tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert van de vereniging. Op het programma staat onder andere het ‘’Let It Go’’ uit de populaire film ‘’Frozen’’.