Op naar de zomer!

Afgelopen vrijdag was het zover. Na een seizoen met vele hoogtepunten, is het nu tijd voor de zomerstop. Op vrijdag 30 juni heeft onze vereniging dit jaar afgesloten met het jaarlijkse buitenconcert. Zowel de drie verschillende onderdelen van onze vereniging als de jongste leden hebben daar van zich laten horen! Foto’s zijn te bekijken onder deze link.

Ook al is de zomer van start gegaan, de instrumenten gaan de koffers nog niet in! Op zaterdag 8 juli is er nog de tweede editie van het Daviliana Projectorkest! Veel enthousiaste fanfareleden van verschillende muziekverenigingen komen die dag samen om het samengestelde repertoire in te studeren. ’s Avonds wordt er zowel in Oosterwolde als in Doornspijk een concertje gehouden waar de ingestudeerde stukken worden opgevoerd. Geïnteresseerd? Voor meer informatie over deze dag kunt u op deze link terecht!

Na de zomer starten de repetities weer. Dan gaan de verschillende orkesten van onze vereniging toewerken naar de volgende hoogtepunten. We hopen dat het volgende seizoen net zo mooi mag worden als deze!