Noorse stersolist geeft workshops groot koper

IMG-20220224-WA0001Jannicke Eide Ellingsen uit Noorwegen speelt op topniveau euphonium. Op zaterdagochtend 12 maart is ze op uitnodiging van Adams Music en dirigent Hendry van Loo in Oosterwolde Gelderland, op de Noord-West Veluwe. Bespeel jij een groot koper instrument? Meld je dan aan voor een workshop!

Jannicke was tien jaar lang muzikant bij de beroemde Noorse brassband Eikanger-Bjørsvik, geeft les als muziekdocent en soleert met de beste bands in Noorwegen.
Voor leergierige muzikanten die euphonium, bariton, trombone of bas spelen is de komst van Jannicke naar Nederland een unieke kans om van deze internationale solist de fijne kneepjes van het groot-koper-blazen te leren.

Indeling workshops

De inschrijving voor deze workshops staat open voor muzikanten uit het hele land. Deelname is mogelijk vanaf A-niveau. De eerste workshop (09.30 – 10.30 uur) wordt gehouden voor de groep A- en B-niveau, de tweede workshop (11.00 – 12.00 uur) voor de groep C-, D- en verder gevorderd niveau.

Meld je aan

Deelname aan een workshop kost € 10,- , inclusief consumptie. Meld je aan via secretariaat.co@gmail.com. Vermeld je naam en je speelniveau. Jannicke ziet uit naar je deelname!