Muziekdiploma’s behaald

Op woensdag 15 juni werden de praktijkexamens afgenomen bij een achttal leerlingen van CMV David Oosterwolde. De theorie-examens waren al een tijdje achter de rug, en nu moest er nog voor de jury gemusiceerd worden. Absoluut het spannendste onderdeel! De leerlingen legden examens op verschillende niveaus af, en wisten allen een knappe prestatie neer te zetten. Jong David laat van zich horen, en zien dat er aan muzikaal talent binnen Oosterwolde geen tekort is!
Alle examenkandidaten gingen met een welverdiend diploma naar huis!

Norah Leusink (bugel), Dion Smit (bugel), Bertil Wielink (bugel), Arnoud van Wijhe (bariton) en Michaƫl Verniers (bariton) behaalden het A-diploma, Jan de Groot (bariton) mocht met het B-diploma naar huis.
Lisanne Stoel verdiende met haar bugelspel het C-diploma, en Brenda Evink behaalde het hoogst haalbare binnen de amateurmuziek: het D-diploma! Ook van haar bugelklank blijven we binnen het jeugd- en A-orkest graag genieten!

Van harte gefeliciteerd allemaal! Veel dank ook aan de door David aangestelde muziekdocent Mijndert Baas. Mede door zijn begeleiding konden deze resultaten geboekt worden. Blijf vooral muziek maken en genieten van het steeds mooier spelen!