Onverwachte start 2014

Op maandag 16 december 2013 bereikte ons het bericht dat onze dirigent Jan Hibma de dag ervoor was getroffen door een (lichte) beroerte. Gelukkig gaat het naar omstandigheden redelijk goed. Maar er zal, zoals het er nu uitziet, een lang traject nodig zijn voor herstel. We wensen Jan Hibma, samen met z’n gezin, veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Met de komst van dirigent Anne van den Berg uit Hattem hebben wij tijdelijk een goede vervangende dirigent gevonden. Anne van den Berg zal tot de zomervakantie onze dirigent zijn voor zowel het jeugdorkest als het A-orkest. Aankomende vrijdagavond zullen we het jaar 2014 starten met de eerste repetitie. Om 18.30uur zal het jeugdorkest zich gaan voorbereiden op het voorjaarsconcert en het opleidingsfestival NVM. Om 19.45 start het A-orkest met de repetitie. De eerste focus ligt op het voorjaarsconcert van eind maart. Er is door de dirigent een mooi afwisselend programma samengesteld waarin diverse muziekstijlen elkaar zullen kruisen. Eind juni zal er worden deelgenomen aan het festival van het Noord Veluws Muziekverband.

Ook de malletband o.l.v. John Jans zal aankomende week, op woensdag 15 januari, weer starten met de repetities. Ook de malletband zal zich gaan voorbereiden op het voorjaarsconcert en het slagwerkfestival van het Noord Veluws Muziekverband, welke half juni zal worden gehouden.