Malletband Promotie!!!

Zaterdag 12 november is de malletband naar het podiumconcours geweest in Hoogezand. De dag begon al vroeg, al om 8:00 begonnen we met inspelen in de Heerdt. Na lekkere bolletjes met koffie zijn we om 10:15 vertrokken vanaf de Heerdt.

Na een tussen stop bij een tankstation kwamen we om 12:00 aan in Hoogezand. Volgens het programma waren we om 14:00 aan de beurt maar het was uitgelopen naar 14:30 uur. Helaas was er geen lift aanwezig dus moesten we alles zelf op het podium tillen. Gelukkig was de voorzitter er ook om ons te helpen. We hebben de volgende werken gespeeld:

Verplicht werk: Faq’s
Vrij keuzewerk: A prayer out of the Prior
Verplicht werk: Arendsgenhout
Vrij keuzewerk: Percussion Style

Het ging naar ons idee aardig goed. Na alles weer van het podium getild te hebben ging alles weer gelijk de vrachtwagen in van Lokhorst. Om 17:30 uur hebben we lekker gegeten bij een plaatselijke café restaurant. Toen was het weer tijd om terug te gaan. De prijsuitreiking. We hadden 85.64 punten met promotie! De tegenstanders waren Slagwerkensemble Dr. Schaepmanharmonie met 85.67 punten ook met promotie en Holtense Muziekvereniging H.M.V. Holten 77.50 punten. We waren super blij. We zijn toen weer terug gegaan naar de Heerdt en hebben daar nog gezellig wat gedronken.