Malletband behaald 85,09 punt op concours!

Op zaterdag 27 oktober is de malletband afgereisd naar Beilen om deel te nemen aan het concours van de KNFM.

Toen iedereen om 11.30 uur bij de Heerdt was konden we de instrumenten in de vrachtwagen laden die we mochten gebruiken van Koeriersdienst Lokhorst uit Oosterwolde.

Eenmaal in Beilen aangekomen konden we direct de instrumenten uitladen en mochten we gaan inspelen. Na heerlijk ingespeeld te hebben mochten de instrumenten naar de zaal waar het concours werd gehouden.

Na een pep-tolk van John mochten we ons harde werken waar gaan maken. Het ging naar ons gevoel goed, maar ja je weet maar nooit wat de jury ervan vind.
Sommige leden werden wel heel hongerig van zo’n optreden en bestelden wat te eten. Dan is het wachten op de finale. Als het zover is ben je toch altijd weer zenuwachtig!  Na lang gepraat werden de punten bekend gemaakt.
David Oosterwolde een gemiddelde van 85,09 punten! Eerste prijs met promotie en een uitnodiging voor de Nederlandse kampioenschappen. Gejuich alom, iedereen was super blij.

Als afsluiting hebben we heerlijk gegeten bij de Lichtmis. In Oosterwolde aangekomen weer alles uitladen en wat na drinken op de overwinning. De stemming zat er goed in!!

Het was een perfecte dag met een geweldig resultaat!!!

Klik hier voor de foto’s