Lenteconcert Fanfare DAVID Oosterwolde

Oosterwolde – De Fanfare van de Chr. Muziekvereniging DAVID uit Oosterwolde zal samen met de klezmerband Di Gojim op vrijdag 8 april 2011 een groots lenteconcert geven. Vernieuwend, uniek en een echt bijzonder culturele happening, dat is waar de leden en het bestuur van DAVID voor willen gaan. Het publiek, wat hopelijk in grote getale zal komen, zal worden beloond voor haar belangstelling, want het is echt iets aparts wat wij samen met de band gaan brengen. Er zal niet alleen veel moois te horen zijn, maar er is ook veel moois te zien! Het evenement stond eerder gepland voor 27 november, maar is toen wegens sterfgeval van een zeer gewaardeerd lid afgelast.

Er waren al een flink aantal kaarten verkocht in november. Uiteraard zijn deze kaarten nog steeds geldig op 8 april. Na een gezamenlijk concert met buurtvereniging Concordia en het concert met gospelband ‘seven’ met zangeres de EO presentatrice Mirjam Bouman van twee jaar geleden nu opnieuw een bijzondere stap. Voor de leden van de fanfare een geweldige uitdaging en voor het publiek een zeer bijzondere ervaring. Gezamenlijk met Di Gojim zal de muzieksoort klezmer klinken: een mix van Oost-Europese volksmuziekstijlen, zigeunermuziek en Joodse muziek. Vrolijk en opgewekt als in een circus, verdrietig, weemoedig en tegelijkertijd humoristisch en met een moderne aansprekende zeggingskracht.

Het concert zal plaatsvinden in het kerkgebouw van Luctor in Oldebroek. Aanvang concert 20.00uur. De voorverkoop van de kaarten is inmiddels in volle gang. De voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar bij drogisterij de Beauterie te Oosterwolde.