Leerlingen David behalen hun muziekschooldiploma

OOSTERWOLDE – Op 30 juni jongstleden hebben de praktijkexamens van de Muziekschool Noordwest Veluwe plaatsgevonden in Oosterwolde. Zoals elk jaar hebben ook dit jaar verschillende leden van de Muziekvereniging David zich ingezet om hun diploma te behalen.
Wederom met succes!

Ook dit seizoen hebben enkele muzikanten van de christelijke muziekvereniging David hun diploma van het A-, B- of C-examen in ontvangst mogen nemen. Alle muzikanten die deelnamen aan het examen zijn geslaagd! We willen hen dan ook van harte feliciteren met dit goede resultaat, want het behalen van diploma’s draagt bij aan het muzikale niveau van de vereniging. De onderstaande muzikanten dienen dan ook extra in het zonnetje te worden gezet.

Yoshua Immeker A-examen Ongestemd slagwerk
Freek Sollie A-examen Ongestemd slagwerk

Janicke van Loo B-examen Bugel
Kim Sollie B-examen Trompet

Aart van de Weg C-examen Bariton
Lambert Mulder C-examen Bariton

Allemaal nogmaals gefeliciteerd en op naar het volgende examen! De leerlingen die hun B-examen hebben behaald en doorgaan voor het C-diploma zullen na het concours (november 2009) plaatsnemen in het A-orkest. Daarnaast zal er na de vakantie een vijftal leerlingen worden toegevoegd bij het jeugdorkest, te weten Tamara van der Linde, Christina Evink, Imke Spijkerboer, Annelie Spijkerboer en Kimberley Schoonhoven.