Laatste PAPIERAKTIE

A.s. zaterdag 19 december 2009 houdt de Christelijke Muziekvereniging “DAVID” weer haar oud-papieraktie. Om deze actie zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u het oude papier in dozen, gebundeld en niet zwaarder dan 25 kg voor 9.00 uur aan de weg te plaatsen.

LET OP, BELANGLIJKE INFORMATIE!!!
Helaas moeten wij u meedelen dat dit voorlopig onze laatste aktie is.
De gemeente Oldebroek heeft samen met een 20-tal verenigingen en organisaties stichting Old’ papier Oldebroek opgericht. Ook wij als Chr. Muziekvereniging DAVID zijn hierbij aangesloten. Stichting Old’ papier Oldebroek verdeelt samen de opbrengt uit de nieuwe papiercontainers. Deze containers zullen ook gedeeltelijk (binnengebied) door vrijwilligers worden opgehaald in samenwerking met Van Werven. DAVID heeft een goede compensatieregeling met de gemeente Oldebroek en de stichting Old’papier Oldebroek getroffen en zal dan ook volop meedoen in deze nieuwe stichting. Na ongeveer 50 jaar trouwe dienst, in weer en wind, staan we noodgedwongen aan de vooravond van een nieuw avontuur.

Beste Oosterwoldenaren,
bedankt dat u al die jaren altijd het papier voor ons bewaarde, en gooi het met een gerust hart in de hiervoor bestemde nieuwe papiercontainer. OOK HIERMEE STEUNT U DAVID.