Jubileumgids 90-jarig jubileum CMV David

In het jaar 2017 viert de Christelijke Muziekvereniging David haar 90-jarig jubileum. Op 27 september 1927 zag de muziekvereniging haar levenslicht in Oosterwolde. Om dit heuglijke feit te vieren worden het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd. De eerste activiteit is het Nieuwjaarsconcert met aansluitend een receptie om het jubileumjaar te openen. Op zaterdag 28 januari vanaf 20.00 uur wordt het concert gehouden in de gymzaal bij dorpshuis “De Heerdt”. Vanaf 21.00 uur zal er aansluitend een receptie worden gehouden in dorpshuis “De Heerdt”.

Jubileumgids
Afgelopen week is er in de kernen Oosterwolde, Kamperveen en Noordeinde een jubileumgids bezorgd waarin CMV David zich presenteert. Er wordt ingegaan op de verschillende onderdelen van de vereniging, het programma van komend jaar en er staan diverse interviews in met mensen vanuit de vereniging en daarbuiten. Heel veel plezier met het lezen van de jubileumgids en we hopen u te zien bij de verschillende activiteiten komend jaar. Houd ook de website en Twitter (@DavidOwolde) en Facebook (davidoosterwolde) in de gaten.

Voor alle mensen buiten Oosterwolde, Kamperveen en Noordeinde is de gids te te downloaden in PDF door op de volgende link te klikken: JubileumgidsDavid-V01

VoorkantJubileumgids