Jeugdmuziekfestival wordt feest voor David!

Afgelopen zaterdag was het feest in Kulturhus de Talter in Oldebroek. Het was aan de jeugdorkesten om de strijd tegen elkaar op te nemen op het jeugdmuziekfestival. Drie orkesten deden mee met deze avond; Harmonie Nunspeet, Concordia Oldebroek en David Oosterwolde.

Vele genres zijn voorbij gekomen. Van tekenfilms bij Harmonie Nunspeet, naar indianen bij Concordia Oldebroek tot het circus van David Oosterwolde. Alle drie de orkesten hebben een prachtig optreden neergezet, het publiek was van het begin tot het eind geboeid!

Er waren twee prijzen te verdelen deze avond: de originaliteitsprijs en de Minze Jansmatrofee, de wisselbeker voor de jeugd! Harmonie Nunspeet is er met de originaliteitsprijs vandoor gegaan. Hierin heeft de afwisseling tussen mooie muziek en leuke filmfragmenten een grote rol gespeeld. Met 87 punten heeft David Oosterwolde de eerste plaats verdiend en neemt dus de wisselbeker en een mooie beker om te houden mee naar huis. En dat met maar liefst 6 debutanten! Een mooie opsteker voor onze nieuwe leden Elief, Eva, Rosalie, Rinze, Mart en Diana.

De gespeelde werken van David Oosterwolde zijn opgenomen en onder de volgende links te beluisteren.

Dakota – Jacob de Haan
A Day At The Circus – James Curnow