Jeugdmuziekfestival Noord Veluwe

Op zaterdagavond 30 mei zullen vijf jeugdorkesten spetterende optredens verzorgen in Kulturhus de Talter Oldebroek. Op een nieuw podium voor jeugdorkesten komen jeugdleden uit de omgeving samen om te laten zien en horen hoe leuk het is om in een fanfare- of harmonieorkest te musiceren.

Jeugdleden van CMV Concordia Oldebroek, Stedelijke Harmonie Harderwijk, Ontwaakt Hattem, Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina Heerde en CMV David Oosterwolde laten van zich horen. Om 18:30 uur bijt het jeugdorkest CMV Concordia Oldebroek het spits af.

Elk jeugdorkest heeft een eigen programma samengesteld. Op het programma staan onder andere werken als King of Pop, Bliss, Music from the Hunger Games, Beauty and the Beast, La Storia en Let it Go. Al met al belooft het een avond te worden met veel lichte, toegankelijke muziek. Met enthousiasme wordt er door de jonge muzikanten uitgekeken naar een bijzondere avond.

De optredens van de orkesten worden van een vakkundige en positieve beoordeling voorzien door Marten van der Wal. Aan het eind van de avond licht hij zijn verslagen kort mondeling toe.

U bent heel hartelijk welkom om dit muzikaal feestje mee te komen vieren! Kwalitatief goede muziek staat hoog in het vaandel in deze talentvolle en muzikale omgeving. De jeugdleden van de verschillende verenigingen laten zien en horen dat ze heel wat in hun mars hebben. Maak ook kennis met schitterende fanfare-  en harmoniemuziek en raak overtuigd van de toekomst van de blaasmuziek!

De avond start om 18:30 in de gymzaal van Kulturhus de Talter Oldebroek. Er is een vrije inloop.