Jeugdmuziekfestival in Kulturhus De Talter

Op zaterdagmiddag 28 mei zullen vier jeugdorkesten spetterende optredens verzorgen in Kulturhus de Talter Oldebroek. Op een podium voor enkel jeugd- en opleidingsorkesten komen jeugdleden uit de omgeving samen om te laten zien en horen hoe leuk het is om in een fanfare- of harmonieorkest te musiceren.

Jeugdleden van CMV Concordia Oldebroek, Ontwaakt Hattem, Vaassens Fanfare Corps en CMV David Oosterwolde laten van zich horen. Om 16.00 uur bijt het jeugdorkest van Ontwaakt Hattem de spits af.

Elk jeugdorkest heeft een eigen programma samengesteld. Al met al belooft het een avond te worden met veel lichte, toegankelijke muziek. Met enthousiasme wordt er door de jonge muzikanten uitgekeken naar een bijzondere avond.

De optredens van de orkesten worden van een vakkundige en positieve beoordeling voorzien door Gerben Pol. Aan het eind van het festival licht hij zijn verslagen kort mondeling toe.

U bent heel hartelijk welkom om dit muzikaal feestje mee te komen vieren! Kwalitatief goede muziek staat hoog in het vaandel in deze talentvolle en muzikale omgeving. De jeugdleden van de verschillende verenigingen laten zien en horen dat ze heel wat in hun mars hebben. Maak ook kennis met schitterende fanfare-  en harmoniemuziek en raak overtuigd van de toekomst van de blaasmuziek!

De middag start om 16:00 in de gymzaal van Kulturhus de Talter Oldebroek. Er is een vrije inloop.