Jeugd David in voorbereiding op groots concert

Op vrijdag 6 november 2009 om 19.45 zal het jeugdorkest van David een avondvullend concert verzorgen in Dorpshuis “De Heerdt”. Het belooft een afwisselende avond vol show te worden waarbij alle leden zich ten volle zullen inzetten om de avond tot een groots geheel te maken!

Hoewel het jeugdorkest van David zich elk voorjaar presenteert op haar jaarlijkse uitvoering, zal zij voor het eerst een avondvullend concert verzorgen. Een concert voor jong en oud waarbij de jeugd niet alleen haar muzikale talenten ten gehore zal brengen, maar ook haar ontluikende acteertalent zal laten zien. Het repertoire zal dan ook een hoog gehalte aan populaire muziek te bevatten, onder andere muziek van Jan Smit, Nick en Simon en Marco Borsato. Ter afwisseling zal er een aantal intermezzo’s zijn met medewerking van eigen leden.

De jeugd van David nodigt u dan ook van harte uit voor deze avond vol show en spektakel! Ook voor kinderen is deze avond zeer geschikt en voor toekomstige leden die zich willen oriƫnteren of muziek maken iets voor hen is! Wie zien u/jou graag op vrijdag 6 november! Entree is gratis!