Jan Hibma, bedankt!

Op vrijdagavond 18 maart neemt dirigent Jan Hibma na negentien jaar van geweldig samenwerken afscheid van Christelijke Muziekvereniging David Oosterwolde. Jan leidde zowel het jeugd- als A-orkest naar goede prestaties, en wist bovendien vele leden te enthousiasmeren om muziek te gaan en blijven maken.

In de gymzaal van ‘’De Heerdt’’ verzorgen alle onderdelen van de vereniging een optreden. Onder leiding van John Jans opent de slagwerkgroep om 19:30 uur de avond met een gevarieerd programma. De groep jongste leerlingen verschijnt daarna op het podium. De kinderen volgen nu een half jaar muziekles en laten graag aan u horen wat ze tot al hebben geleerd! Als laatste voor de pauze is het jeugdorkest te horen. Speciaal voor het afscheid van Jan Hibma is het werk ‘’Free World Fantasy’’ weer uit de kast gehaald.

Vanaf 20:45 uur zal het A-orkest met een aantal werken afscheid nemen van Jan. Beroepssaxofonist Erik-Jan de With speelde vroeger bij CMV David, en zal soleren tijdens dit concert. Ook Daniëlle van den Born-Spronk soleert met orkest. Ze won onlangs nog overtuigend het interne solistenconcours. Het A-orkest heeft in haar programmakeuze hoogtepunten van de achterliggende jaren opgenomen. Onder andere een werk van de CD ‘’The Glory of David’’ en ‘’Lord Tullamore’’ worden uitgevoerd.

U bent van harte welkom om dit bijzondere concert bij te wonen. De toegang is gratis.

Afscheidsconcert (1)