Intern solistenconcours CMV David Oosterwolde

Zaterdag 27 februari wordt het intern solistenconcours van de Chr. Muziekvereniging David georganiseerd. Vanaf 18:00 uur zal er gestreden worden om 4 bekers. Dit zijn de duettenbeker, de jeugdbeker en de seniorenbeker. Daarnaast is er ook een prijs voor degene met het hoogst aantal punten van de avond.

Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden. In meer dan 25 optredens zullen de leden in alle leeftijdsklassen aan de beurt komen. Er worden optredens verzorgt door solisten, duetten en een piepjong trio. Er wordt thuis hard gestudeerd om de werken goed onder de knie te krijgen, en zo een goede beoordeling van jurylid Gerben Pol te krijgen. Gerben Pol uit Zwolle is sinds september vorig jaar dirigent bij buurtvereniging “De Eendracht”.  In het dagelijks leven werkt hij verder als militair trompettist bij de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers. Pol schrijft arrangementen voor dit orkest, ontwerpt en presenteert educatieve concerten voor basisschoolkinderen en neemt af en toe ook hier het dirigentenstokje over.

De pianobegeleiding is dit jaar in handen van Henk van de Wetering. Hij is geen onbekende binnen onze fanfare. Diverse leden hebben muzieklessen van hem gevolgd in hun jonge jaren.

U bent van harte welkom in de grote zaal in dorpshuis “De Heerdt” schiksweg 27 te Oosterwolde.