Geslaagde afsluiting seizoen 2013-2014

Afgelopen vrijdagavond 27 juni hebben het A-orkest en het jeugdorkest als afsluiting op het seizoen 2013-2014 een buitenconcert gegeven op de parkeerplaats bij dorpshuis “De Heerdt”. Het was een geslaagde afsluiting van een bewogen seizoen. Afgelopen december werden we opgeschrikt met het bericht dat dirigent Jan Hibma een (lichte) beroerte had gehad. We waren dankbaar en blij dat hij na een afwezigheid van ruim een half jaar het orkest weer mocht leiden tijdens het afsluitende concert.

Het combinatieorkest van het A-orkest en jeugdorkest speelde na het inleidende koraal achtereenvolgens de werken Yellow Mountains, Verona, Patsy en Spiritual Moments. Tussendoor was er ruimte voor de jongste jeugd. Zij hebben nu een jaar les en speelden een aantal werkjes. Het publiek mocht kiezen welk werkje nogmaals opgevoerd werd. Er was een goede opkomst qua publiek.

Club van 100
Na het optreden werd het seizoen traditioneel afgesloten met een barbecue. Er was een welkome aanvulling op de traditie. Ook de leden van de club van 100 waren uitgenodigd. Tijdens het laatste voorjaarsconcert van de christelijke muziekvereniging “David” werd de Club van 100 “David” in het leven geroepen. De Club van 100 heeft als doel “David” financieel te ondersteunen, zodat de muziekvereniging kan blijven investeren in het opleiden van de jeugd, het aanschaffen van instrumenten en het organiseren van muzikale activiteiten. Hierdoor blijft de muziekvereniging gewaarborgd voor de gemeenschap van Oosterwolde.

Foto’s afsluiting seizoen 2013-2014