Daviliana

”Daviliana” is een initiatief van jonge leden van David Oosterwolde en Juliana Doornspijk. In de zomers van 2016, 2017 en 2018 hebben enthousiaste, jonge muzikanten elkaar al leren kennen. Het concept: één dag repeteren en de dag afsluiten met een buitenconcert. Op deze manier hopen wij als jeugd aan publiek te laten zien en horen hoe leuk het is om in een fanfareorkest te spelen!

Alle muzikanten met een fanfare-instrument en met een B-diploma of -niveau mogen zich aanmelden. Onze doelgroep is dan ook de iets oudere jeugd. De deelnemers krijgen de bladmuziek van tevoren toegestuurd, waarna op één dag het repertoire binnen het orkest wordt ingestudeerd.
Heel blij zijn we met de medewerking van dirigent Marten van der Wal aan dit project. Marten zet zich volop in om voor deze groep jongeren en vrienden een mooi muzikaal programma in elkaar te zetten. Hij werkt iedere keer weer hard met de club muzikanten om echt als één orkest samen te gaan spelen.

Muziekvereniging David steunt dit jonge initiatief. Ook in 2019 zal Daviliana weer van zich laten horen!

Deelname is heel betaalbaar. Een kleine vergoeding van €5,- wordt voor de hele dag gevraagd. Deelname aan een afsluitend gezamenlijk eten is optioneel en kost nog eens een tientje.

Dus, ben jij in het bezit van een B-diploma (of -niveau) en heb je zin om in de zomer van 2019 een dag lang muziek te maken met jongeren uit de omgeving? Wil je andere fanfarefanaten ontmoeten en leuke muziek instuderen? Houd onze Facebookpagina dan in de gaten voor de nieuwe datum en informatie.

Locatie en definitieve tijden worden binnenkort bekend gemaakt. Heb je een vraag? Mail dan naar: davilianaprojectorkest@gmail.com