Daviliana

Daviliana 2019 bgDaviliana 2020 is vanwege de coronacrisis geannuleerd. De jubileumeditie wordt verplaatst naar 2021. We hopen iedereen dan te zien! 

In 2021 viert Daviliana haar vijf-jarige jubileum! Het eerste echte lustrum voor dit populaire zomerorkest. Het concept: één dag samen repeteren en afsluiten met een buitenconcert. Daviliana is een idee van jonge leden van David Oosterwolde en Juliana Doornspijk. Alle muzikanten met een fanfare-instrument en met een B-diploma of -niveau mogen zich aanmelden. De doelgroep is dan ook de iets oudere jeugd.

De deelnemers krijgen de bladmuziek van tevoren toegestuurd, waarna op één dag het repertoire binnen het orkest wordt ingestudeerd. Op deze manier hoopt de jeugd aan publiek te laten zien en horen hoe leuk het is om in een fanfareorkest te spelen!

Dirigent Marten van der Wal gaat opnieuw met het project aan de slag. Marten zet zich volop in om voor deze groep jongeren en vrienden een mooi muzikaal programma in elkaar te zetten. Hij werkt iedere keer weer hard met de club muzikanten, zodat deze echt als één orkest gaat spelen.

Muziekvereniging David steunt dit jonge initiatief.

Deelname aan het project is heel betaalbaar. Een kleine vergoeding van wordt voor de hele dag gevraagd. Deelname aan een afsluitend gezamenlijk eten is optioneel en kost nog eens een tientje.

Dus, ben jij in het bezit van een B-diploma (of -niveau) en heb je zin om in de zomer van 2019 een dag lang muziek te maken met jongeren uit de omgeving? Wil je andere fanfarefanaten ontmoeten en leuke muziek instuderen? Houd de Facebookpagina Daviliana Projectorkest dan in de gaten.

Heb je een vraag? Mail dan naar: davilianaprojectorkest@gmail.com

Daviliana op Vischmarkt 2018