David volop in voorbereiding

De Chr. Muziekvereniging DAVID uit Oosterwolde is volop in voorbereiding voor een schitterend concert. Dit concert zal worden gehouden op zaterdag 29 november 2008 in het kerkgebouw van Luctor et Emergo in Oldebroek.

Aan dit concert zullen naast het A-orkest van DAVID ook de gospelband ‘Seven’ uit Heerde met zangeres Mirjam Bouwman en solotrompettist Hessel Buma medewerking verlenen. Hessel Buma is trompettist bij het radio filharmonisch orkest en speelt wekelijks in het Amsterdamse concertgebouw. Mirjam Bouwman is EO-presentatrice en vormt samen met nog 4 leden de gospelband Seven.

David heeft een mooi programma samengesteld en is bezig om de laatste details voor de muzikale avond in te vullen. 1 keer per 2 jaar wordt er in het najaar door het A-orkest deelgenomen aan een concertconcours. Het andere jaar wordt er geprobeerd een afwisselend concert te organiseren waarin verschillende soorten van muziek ten gehore gebracht wordt.

Het bestuur van DAVID is er van overtuigd dat met het uitnodigen van de gospelband en de solotrompettist een veelzijdige muziekavond zal worden verzorgt.

Het jeugdorkest van DAVID zal dit najaar, op 15 november, wel deelnemen aan het concertconcours van de CBOW te Steenwijk. De jeugd is al volop in voorbereiding. Als start is er begin september al een jeugd studieweekend geweest.