David organiseert feestelijke Kerst-sing-in

OOSTERWOLDE – Muziekvereniging David nodigt alle inwoners van Oosterwolde uit om op vrijdagavond 22 december kerstliederen te komen zingen. Het jeugdorkest van David zal deze liederen begeleiden. De samenkomst wordt georganiseerd op het schoolplein van basisschool ‘’De Wegwijzer’’. Vooral ook alle kinderen zijn van harte welkom om mee te komen zingen! Natuurlijk is er chocolademelk geregeld voor alle aanwezigen. Aanvang: 19:00 uur.

Ook op andere momenten worden in en nabij Oosterwolde nog samenkomsten georganiseerd. Op zaterdagavond 23 december zal het A-orkest onder leiding van Anne van den Berg te horen zijn in de kerstzangdienst zoals deze met het Oosterwolds Gemengd Christelijk Koor (OGCK) gehouden wordt. Deze dienst begint om 19:30 uur in de dorpskerk van Oosterwolde.

Op kerstavond 24 december wordt er met een kort samenzijn bij het dorpshuis nog uitgezien naar Kerst. Om 22:00 uur spelen leden van David hier kerstliederen. Om 22:30 uur is David aanwezig bij het moment van samenzang bij de Gereformeerde Kerk Kamperveen, te Zuideinde. Van harte uitgenodigd om bij deze momenten van samenkomst met David mee te zingen!

 

kersthoorn