DAVID gaat CD opnemen

Voor het eerst in het 85 jarige bestaan van de Christelijke Muziekvereniging David wordt er door de leden gewerkt aan een cd-opname. Op deze cd zal van elk orkest binnen David een aantal opnames komen te staan. De orkesten zijn het jeugdorkest, de malletband en het A-orkest.

De vereniging is in de wijde omgeving bekend van het meewerken aan diverse activiteiten in Oosterwolde. Hierbij kan gedacht worden aan de aubade tijdens Koninginnedag en de intocht van Sinterklaas. Maar ook het muzikaal begeleiding van kerkdiensten staat vast op het programma. Tijdens diverse concoursen en festivals wordt er in het hele land meegestreden om de prijzen.

Bij de vereniging leefde al een aantal jaar de wens om de klanken van onze vereniging te vereeuwigen op een cd. Met deze opname hopen wij u thuis te bereiken om ook daar van onze te kunnen genieten. Deze cd zal koraalmatig zijn, maar wel in diverse muziekstijlen uitgevoerd. Op deze manier zal er een cd ontstaan die een ieder zal aanspreken.

De opnames staan gepland op 9 en 10 november. Na het mixen van de cd zal op zaterdag 01 december het presentatieconcert gegeven worden in Luctor te Oldebroek.