CMV David viert zomer in Gelderland

Op woensdag 24 augustus a.s. verleent CMV David medewerking aan het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland.

Sportpark De Heughte is die dag de thuisbasis van Omroep Gelderland. Onder andere het 55 jarig  jubileum van voetbalvereniging VSCO’61 wordt deze dag gevierd. Verder komen alle andere verenigingen uit de dorpen Noordeinde en Oosterwolde ook aan bod. De hele dag is te volgen met interviews in Oosterwolde via radio Gelderland.
’s Middags wordt er geoefend voor de TV uitzending en om 18.20 uur start de live TV uitzending van Omroep Gelderland.

Wilt u de live TV uitzending bijwonen (de toegang is gratis) dan is het raadzaam om op 17.45 uur aanwezig te zijn want om 18.00 uur worden alle aanwezigen geteld. We ontvangen € 1,- per geteld persoon (t/m 300 personen) voor het goede doel: aanschaf van een nieuw muziekinstrument voor de Chr. muziekvereniging ‘David’ in Oosterwolde.
Ons verzoek is dan ook om op tijd aanwezig te zijn op De Heughte.

Zeg het voort, nodig familie en vrienden uit om te komen, hoe meer zielen des te meer gezelligheid en geld voor het goede doel. Willen jullie alvast in de stemming komen? Elke werkdag om 18.20 uur is er een uitzending van Zomer in Gelderland en de uitzending wordt daarna elk uur herhaald.

Kom op de 24e in grote getale en bij voorkeur op de fiets!

A5 flyer voorkant Zomer in Oosterwolde-1