CMV David actief tijdens Oranjeactiviteiten

Aankomende weken zal de christelijke muziekvereniging David medewerking verlenen aan de diverse activiteiten rondom Koningsdag en Bevrijdingsdag. Op Koningsdag wordt er allereerst in Oosterwolde om 8.45 een rondgang verzorgt vanaf de school naar het sportterrein. Tussendoor zal er om 9.05 medewerking worden verleend aan de aubade in Oosterwolde. Daarna vertrekken de muzikanten naar Kamperveen waar we rond 10.00 uur bij de Koldewijnschool ook medewerking verlenen aan de activiteiten aldaar. Het ochtendprogramma wordt om 11.00 uur afgesloten met het spelen van enkele liederen en het Wilhelmus bij dorpshuis ’t Noorderhuukien in Noordeinde.

Op donderdagavond 4 mei verleent de muziekvereniging medewerking bij de dodenherdenking. Vanaf 19.30 vertrekken de muzikanten en leerlingen van groep 8 van de basisschool vanaf de school richting de begraafplaats. Een ieder kan vanaf de school aansluiten om de herdenking bij te wonen.

Op vrijdagavond 5 mei zal de muziekvereniging om 18.00 uur de optocht in Noordeinde begeleiden. Om 19.45 staat de optocht in Oosterwolde op het programma. Een ieder nogmaals van harte welkom bij al deze activiteiten.