Club van 100 “David” Oosterwolde

Tijdens het laatste voorjaarsconcert van de Christelijke muziekvereniging “David” werd de Club van 100 “David” in het leven geroepen.

Er zijn diverse bedrijven en particulieren die de Christelijke muziekvereniging een warm hart toe dragen en die de vereniging financieel willen ondersteunen. De Club van 100 geeft de mogelijkheid om dit te kunnen doen. Het lidmaatschap kost €100,- per jaar.

De Club van 100 heeft als doel de Christelijke muziekvereniging “David” financieel te ondersteunen, zodat de muziekvereniging kan blijven investeren in het opleiden van de jeugd, het aanschaffen van instrumenten en het organiseren van muzikale activiteiten. Hierdoor blijft de muziekvereniging gewaarborgd voor de gemeenschap van Oosterwolde.

Nanne Schoonhoven is initiatiefnemer van de Club van 100 en deed een oproep om ook lid te worden van de club. Hij legde uit dat het belang van een muziekvereniging in een dorp als Oosterwolde niet onderschat mag worden. Voor een muziekvereniging is het bijzonder lastig om sponsors aan zich te binden. De Club van 100 geeft daar nu een mooi podium voor.  “Eén biertje minder per week en je steunt de muziekvereniging” waren de woorden van Nanne. Wij danken Nanne voor zijn inzet en voor dit initiatief. Daarnaast danken wij de 50 leden die al lid geworden zijn niet minder.

Ook lid worden van de Club van 100? Kijk op de pagina Club van 100.