Buitenconcert David

Op vrijdagavond 6 juli verzorgt muziekvereniging David uit Oosterwolde een zomers buitenconcert. Het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het A-orkest zijn te horen. Een mooi muzikaal seizoen wordt afgesloten met vrolijke muziek. Muziekliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om vrijdagavond te komen luisteren naar alle onderdelen van David. Het jeugdorkest zal het concert om 19:30 uur openen. De jeugd staat onder leiding van Anne van den Berg. Samen wordt gewerkt aan een fijne opleiding binnen een orkest. Het samen spelen, luisteren naar elkaar, het beheersen van het instrument; het leren spelen in een orkest vergt oefening. De jeugd wil graag laten horen hoe leuk het is om in een fanfare te spelen! Ben of ken je iemand die misschien ook wel met muziek maken wil starten? Kom dan vooral luisteren naar dit laagdrempelige concert!

De slagwerkgroep van David staat onder leiding van John Jans. De club slagwerkers is een tweede divisie slagwerkgroep en combineert het muziek maken op niveau met plezier van het samenwerken. Het A-orkest sluit af. De fanfare wordt geleid door Anne van den Berg. Op het programma staan een mars, ‘’Song of Liberation’’ en het zomerse ‘’Une Belle Histoire’’.

Het buitenconcert van David is gratis toegankelijk. Gehoopt wordt op stralend weer en veel enthousiasme! Locatie: midden in Oosterwolde, bij dorpshuis De Heerdt. Aanvang: 19:30 uur.