Anjeractie 2015

Komende week van 1 tot en met 6 juni collecteert de christelijke muziekvereniging ´David´ namens het Prins Bernhard Cultuurfonds in Oosterwolde. Onder de naam ‘Anjeractie’ collecteert het Cultuurfonds jaarlijks voor cultuur en natuur in onze regio.  Een derde van de opbrengst van de Anjeractie is voor de clubkas van de ´David´. Het overige geld is bestemd voor projecten op gebied van cultuur en natuur binnen de regio. Het is dit jaar de 70e keer dat het Cultuurfonds de Anjeractie organiseert.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds zamelt sinds 1946 jaarlijks actief geld in met de Anjeractie. Tijdens deze week gaan zo’n 25.000 collectanten op pad om geld op te halen voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Mede dankzij de opbrengsten van de Anjeractie kan het Cultuurfonds jaarlijks ruim 3.500 projecten ondersteunen. Meer informatie over de Anjeractie vindt u op www.cultuurfonds.nl/anjeractie

Het Prins Bernhard Cultuurfonds en ´David´

Naast het geld van de actie dat direct naar de muziekvereniging gaat (een derde deel) kan ‘David’ regelmatig een beroep doen op het Anjerfonds wanneer er instrumenten aangeschaft moeten worden of wanneer er nieuwe uniforms noodzakelijk zijn. Al met al is de christelijke muziekvereniging ‘David’ al heel wat keren financieel ondersteund door het Anjerfonds hier zijn we erg blij mee. U geeft daarom niet zomaar, maar steunt onze vereniging direct. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!