Afsluiting seizoen 2015/2016 CMV David

Nog een paar optredens en dan is het seizoen 2015/2016 is voor CMV “David”uit Oosterwolde ten einde gekomen. Het was een seizoen met veel mooie en bijzondere momenten. Eind vorige jaar mocht het A-orkest een eerste prijs in de eerste divisie behalen. Het jeugdorkest verzorgde een fantastisch high-tea concert en de Slagwerkgroep won het festival van het Noord Veluws muziekverband.

Naast deze mooie mijlpalen was het afgelopen seizoen er ook een van afscheid nemen. Eind maart hebben we na 19 jaar afscheid genomen van onze dirigent Jan Hibma. In een mooi afscheidsconcert hebben we de hoogtepunten van 19 jaar prettig samenwerken de revue laten passeren. Vanaf 8 april is Anne van den Berg aangetreden als dirigent van het A-orkest en het Jeugdorkest. Op 18 juni mochten we direct een mooi succes vieren. Het A-orkest won de koraalbeker bij het festival van het NVMV. Kortom het was een enerverend seizoen.

Om dit seizoen gezamenlijk met u af te sluiten nodigen wij u uit op de seizoensafsluiting die in vorm van een buitenconcert plaats vind op vrijdag 1 juli om 19.30 buiten op de parkeerplaats bij dorpshuis De Heerdt. Zowel het A-orkest, het Jeugdorkest en de Slagwerkgroep zullen een aantal werken voor u spelen. Tot aanstaande vrijdag!