Afgelast Concert Fanfare DAVID Oosterwolde heeft nieuwe datum

Oosterwolde – Het concert van De Fanfare van Chr. Muziekvereniging DAVID uit Oosterwolde samen met de klezmerband Di Gojim zal op vrijdag 8 april 2011 als nog doorgaan. Aanvankelijk zou het concert op zaterdag 27 november 2010 plaatsvinden, maar door een sterfgeval van zeer gewaardeerd lid van DAVID werd besloten om het concert af te lasten.

Na overleg met de leden, dirigent en Di Gojim bleek er veel animo te zijn om een nieuwe datum te zoeken voor het concert. Mede ook omdat er al vele kaarten in de voorverkoop verkocht waren en dat er al heel veel muzikaal werk verzet was voor dit concert. Een nieuwe datum is gevonden, namelijk vrijdag 8 april 2011. Gezamenlijk met Di Gojim zal de muzieksoort klezmer klinken: een mix van Oost-Europese volksmuziekstijlen, zigeunermuziek en Joodse muziek. Vrolijk en opgewekt als in een circus, verdrietig, weemoedig en tegelijkertijd humoristisch en met een moderne aansprekende zeggingskracht.

Het concert zal plaatsvinden in het kerkgebouw van Luctor in Oldebroek. De voorverkoop van de kaarten zal binnenkort weer worden opgestart bij drogisterij De beauterie te Oosterwolde. De kaarten welke in november zijn gekocht zijn uiteraard nog steeds geldig als toegangsbewijs voor het concert op 8 april.