4 jubilarissen gehuldigd tijdens voorjaarsconcert

Tijdens het laatst gehouden voorjaarsconcert zijn er 4 jubilarissen gehuldigd voor hun lidmaatschap bij Chr. Muziekvereniging David.

Niek van de Schootbrugge is door voorzitter Wilbert van de Weg gehuldigd voor zijn 12.5 jarig lidmaatschap bij de malletband. In oktober 2000 heeft Niek besloten lid te worden bij onze vereniging. Ook zit hij inmiddels 3 jaar in het bestuur, en draagt dus ook op deze manier een steentje bij aan de vereniging.

Dit jaar zijn er maar liefst 3 leden gehuldigd voor het 25 jarig lidmaatschap. Mark Dickhof, Herman Regterschot en Wilbert van de Weg. Alle drie de leden zijn in 1987 lid geworden. Herman is een trouw bespeler van de hoorn. Hij doet dit altijd met veel plezier en passie. Hij gaat de FFF niet uit de weg. Herman is een waardig lid binnen de vereniging.
Mark heeft meerdere instrumenten bespeeld binnen David. Via de bugel naar de bariton en nu inmiddels een jaar de collega van Hessel Spronk op de bas. Mark heeft 8 jaar in het bestuur van David meegedraaid en in zijn functie voor vele acties de planning gedaan. Zo is hij bijvoorbeeld voor de papieractie altijd de verantwoordelijke man geweest.

Ook voorzitter Wilbert van de Weg is gehuldigd voor zijn 25 jarig lidmaatschap. Wilbert bespeeld inmiddels vele jaren de cornet bij David. Op 19 jarige leeftijd is hij in het bestuur gekomen als interim. Na 7 jaar secretaris te zijn geweest, is hij inmiddels 7 jaar voorzitter van de vereniging. Dit doet Wilbert met veel passie en plezier.

We willen alle jubilarissen van harte feliciteren, en bedanken voor hun inzet.